Alt er relativt. Men én ting er sikkert – madbudgettet er en af de store udgiftposter, men ikke en udgift man kan komme udenom. Vi har brug for mad for at overleve. Derfor har vi fundet 3 gode råd til din madplan som studerende.
Lav en ugeplan
Lav en ugenligt madplan for at sikre dig det bedste overblik. Her kan du også regne med rester, hvis du laver mad til to dage på én gang – der kan du spare mange penge og ikke mindst tid. Tag eventuelt et kig på denne hjemmeside 👉 – madplan for studerende.
Kig på tilbud
Det er altid en god idé at kigge i tilbudsaviserne. Der kan være meget at spare, hvis man kigger på de gode tilbud hos sin lokale supermarked. Du kan finde en hurtig oversigt over tilbudsaviserne her på 👉 – E-Tilbudsavisen.
Spis rester
Det kan lyde kedeligt, men fortvivl ej. Rester kan faktisk være bedre dagen derpå, hvis maden har ligget og suget alt saften og smagen. En lasagne på anden dagen? Det er virkelig ikke til at tage fejl af.
Overvej derfor at lave en madplan, hvor du regner med rester på 2. og 4. dagen – så spare du både tid og penge. Retter som lasage, spaghetti kødsovs, gryderetter mm. Er rigtig gode til dagen efter.